Feina feta


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya el Palau per 1 gol a 0. Els d'Andoni Ortolà disputen un matx sense emoció, però aconsegueixen endur-se els tres punts que els allunyen de la zona baixa de la taula.

A priori el matx que enfrontava el Santcu i el Palau es preveia com un partit sense massa complicacions pels vermell-i-negres.

Els locals no han patit en excés ja que s'han trobat amb un Palau amb molt poques idees en atac durant els noranta minuts. Tot i això, el joc dels d'Andoni Ortolà tampoc ha estat espectacular.

El vermell-i-negre Cristian Gómez marcava l'1 a 0 al minut 51. Des de llavors, el Palau ha intentat empatar el matx, però no ha tingut sort.
El tècnic santcugatenc, Andoni Ortolà, valora el matx.


Andoni Ortolà

Ha estat un partit complicat, però hem aconseguit els tres punts, que és el que importa.




Amb aquesta victòria el Santcu aconsegueix la tercera victòria de la temporada i suma 9 punts. La jornada que ve els santcugatencs visiten el Parets, conjunt situat a la zona mitja-alta de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.