A la zona alta


  • Comparteix:

El Santcu 'B' segueix invicte a la Tercera Territorial després de guanyar el Pajaril per 4 gols a 1. Els vermell-i-negres empaten a 15 punts amb el líder, el Parc.

Els de Loren Gómez han guanyat els cinc partits que s'han disputat fins el moment. Els santcugatencs, colíders de la Tercera Territorial, visiten el Júnior "B", que és vuitè amb set punts, després d'haver empatat a 2 amb el Sagrerenc.

La resta de conjunts santcugatencs que militen en aquesta categoria també han puntuat aquesta jornada excepte La Farga (11è) que va perdre el derbi davant el Mira-sol (5è) per 3 gols a 1. La Penya Blaugrana Sant Cugat (4t), va aconseguir sumar un punt davant l'Esquerra de l'Eixample empatant a 2.

El segon tècnic del Mira-sol, Felipe Castilla, assegura que després d'aquest inici de temporada el Mira-sol ha de guanyar la lliga.


Felipe Castilla

Volem guanyar la lliga, tenim un equip que val la pena i ho pot aconseguir.


La jornada que ve els equips santcugatencs ho tenen fàcil per tornar a puntuar. El Mira-sol visita el Veteranos (14è), la Penya Blaugrana visita La Roureda (7è) i La Farga descansa degut a que el conjunt al que s'havia d'enfrontar s'ha retirat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.