Derrota injusta


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 1 gol a 2 a la 9a jornada de la Preferent Territorial, davant un Ripollet que aconsegueix el triomf amb deu jugadors. L'àrbitre invalida un gol legal dels santcugatencs amb empat al marcador.

El Sant Cugat Esport ha jugat molt millor que a les dues darreres jornades, però ha acabat perdent els tres punts en joc. El defensa santcugatenc Cristian Gomez ha avançat els locals amb una bona rematada de cap. Els vermell-i-negres rebien el premi després d'algunes clares ocasions de gol. Amb l'u a zero ha finalitzat el primer temps.

A la represa, el Ripollet ha sortit més entonat i ha marcat l'empat a vint minuts pel final del matx. La jugada clau ha arribat quan el defensa del Ripollet, Ilzarbe, ha estat expulsat. Els vermell-i-negres han tingut les millors ocasions de gol en cinc minuts frenètics. Una d'aquestes jugades s'ha convertit en gol, però l'àrbitre, a instàncies del línier, no concedia el dos a u. Aquest fet ha empipat molt els jugadors i entrenador santcugatencs. Els ànims encara s'han encès més quan una falta inexistent dels santcugatencs ha acabat en gol visitant. Escoltem l'entrenador local, Andoni Ortolà, analitzant el matx.

Andoni Ortolà

El resultat és totalment injust




U a dos final. El Ripollet, entrenat pel santcugatenc Jordi Muñoz, ha sumat tres punts i continua al capdavant de la taula. Els santcugatencs sumen deu punts i es troben a dos de la zona de descens. El proper matx pels d'Andoni Ortolà serà a Rubí davant l'Olímpic Can Fatjó, que és avantpenúltim.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla molt lleig i greu que hi hagi només una notícia en tres mesos dels partits i resultats dels equips femenins del Sant Cugat Esports FC. Elles també juguen cada cap de setmana... Visca el recolçament a l\' esport femení!!!

dona&esport. Enviat el 12/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.