Punt valuòs a Roses


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata a un gol al camp del Roses. Els santcugatencs desaprofiten un penal a favor i l'àrbitre invalida un gol legal als homes d'Andoni Ortolà. Un punt que permet als vermell-i-negres continuar a la part mitja.

Sumar un punt fora de casa sempre és positiu. En canvi, els jugadors i cos tècnic del Sant Cugat Esport no fan aquesta lectura després d'empatar a un a Roses. Oblidant la primera part que no ha tingut massa història, la segona s'ha convertit en un cúmul de mala sort pels santcugatencs.

Un penal errat de Nando i un gol vàlid anul·lat també als vermell-i-negres són clars exemples de la superioritat santcugatenca. Tot i això, el Roses s'avançava, però Boria assolia l'empat a un quart d'hora pel final.

Escoltem el jugador del Sant Cugat, Aitor Iturralde


AITOR iTURRALDE

Podriem haver guanyat ja que no eren millors que nosaltres ni molt menys. Hem tingut més ocasion de gol.



Un punt que no deixa a cap dels dos equips satisfets perquè continuen a la part mitja baixa de la taula. Els santcugatencs sumen catorze punts i reben el Vic la propera jornada, un dels rivals que opten a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.