Santasusagna, presideix la seva primera Assemblea


  • Comparteix:

Llorenç Santasusagna i la seva junta seran avui presentats a l'Assemblea anual ordinària del Sant Cugat Esport. Durant l'acte, que se celebrarà aquest vespre a la Casa de Cultura, la junta informarà els socis del canvi d'equipació.

A part de presentar el nou president i la seva junta, al llarg de l'acte es presentarà la memòria d'activitats i el balanç i rendició de comptes de l'exercici anterior, així com el pressupost de l'exercici econòmic següent.

A més, la junta informarà dels canvis que hi haurà dins el club, com el nou disseny de la roba i el distribuïdor d'aquesta. Escoltem el president del SantCu Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

A partir de la temporada vinent, canviarem l'equipació. Tindrem un nou model de roba.


D'altra banda, la junta informarà d'alguns canvis dels Estatuts del club, per requisit legal, així com la nova llei que tracta la durada dels mandats dels presidents dels clubs esportius.

L'Assemblea anual ordinària del Sant Cugat Esport serà aquest vespre, en primera convocatòria a les 19:30 i en segona a les 20:00 a la Casa de Cultura de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.