3 punts claus


  • Comparteix:

El SCE surt del descens

El SCE surt del descens

El Sant Cugat Esport guanya per 1 gol a 0 el Parets. Els vermell-i-negres no fan un gran partit, però s'enduen els 3 punts de la victòria davant d'un rival directe a la lluita per la permanència. Amb aquest resultat, els d'Andoni Ortolà surten de la zona del descens.

Al minut 5 Abdul ha marcat l'únic gol del matx. A la represa, amb l'1 a 0 favorable, els vermell-i-negres no han pogut sentenciar el partit, i és que el Parets no ha permès que el SantCu desenvolupés el seu joc.

A pocs minuts pel final, i amb dos homes menys, el Parets ha intentat aconseguir l'empat davant un SantCu amb molt poc encert ofensiu.

El tècnic santcugatenc, Andoni Ortolà, valora la importància dels 3 punts.


Andoni Ortolà

Avui era important sumar els 3 punts. Hem sortit del descens.


Amb aquest resultat els santcugatencs, amb un partit menys, surten del descens i se situen a l'última plaça de la permanència. La jornada que ve el Sant Cugat Esport visita el Gramenet 'B', tercer classificat de la Preferent Territorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.