Derrota que els porta a la zona de descens


  • Comparteix:

El Sant Cugat caua davant un rival directe

El Sant Cugat caua davant un rival directe

El Sant Cugat Esport ha perdut per 3 gols a 0 al camp del Palau i Solità en matx ajornat aquest dijous. Els santcugatencs entren en zona de descens en un matx on els locals s'han mostrat molt efectius de cara a porteria.

El matx ha començat molt bé per al Santcu que ha tingut dues clares ocasions de gol. Quan semblava que el primer temps acabaria amb empat. Cop dur pels d'Andoni Ortolá que han rebut el primer gol.

A la represa s'ha vist un SantCu més actiuen atac. L'àrbitre tampoc ha estat molt encertat ja que no ha xiulat un clar penal sobre Boria. Els minuts han passat i els locals han marcat el segon i el tercer gol en el darrer quart d'hora. El tècnic vermell-i-negre, Andoni Ortolá, creu que cal pensar en el matx de diumenge i obildar la derrota.

Andoni Ortolá

Cal oblidar el matx d'ahir i centrar-nos amb el Ripollet.



Després d'aquest partit, canvis importants a la classificació. El Sant Cugat cau a la zona de descens i el Palau surt. Els santcugatencs sumen 26 punts, a dos de la permanència. Aquest diumenge els vermell-i-negres jugaran davant el Ripollet del santcugatenc Jordi Muñoz, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.