Obligats a guanyar


  • Comparteix:

Els santcugatencs han d'anar a per la victòria

Els santcugatencs han d'anar a per la victòria

El Sant Cugat Esport rep diumenge al matí l'Olímpic Can Fatjó. Els santcugatencs empatats a punts amb el primer equip que promociona per no descendir, el Parets, han de guanyar per intentar escapar de la zona de perill.

Els tres punts aconseguits la passada jornada a camp del Ripollet, no tindran valor si aquesta jornada no s'aconsegueix un bon resultat a casa contra l'Olímpic Can Fatjó. Els santcugatencs porten moltes jornades coquetejant amb les posicions de descens i una victòria aquest cap de setmana començaria a posar distància amb la zona de perill.

Els vermell-i-negres tenen 29 punts i estan empatats amb el Parets, equip situat en promoció de descens. L'Olímpic Can Fatjó, per la seva banda, és setè amb 39 punts, a 10 del descens i 8 de l'ascens. Una derrota contra els santcugatencs els deixaria molt lluny de l'ascens, per això buscaran la victòria a la ZEM Jaume Tubau.

El jugador del SantCu, Miguel Àngel, creu que la victòria no es pot escapar.


Miguel Àngel

Hem de treure els 3 punts i tirar endavant, com vam fer a Ripollet.


Diumenge a dos quarts d'una del migdia (12:30), Sant Cugat Esport-Olímpic Can Fatjó. A l'anada els santcugatencs van caure per 2 gols a 1.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.