La Territorial s'apreta


  • Comparteix:

Penya i SantCu B lluitaran fins al final per l'ascens

Penya i SantCu B lluitaran fins al final per l'ascens

En la Tercera Territorial de futbol, el Sant Cugat Esport 'B' i la Penya Blaugrana Sant Cugat continuen la lluita per l'ascens amb el Parc i el Pajaril. En la Primera Territorial, el Junior continua a la mitja taula, lluny de les posicions d'ascens i de descens.

Els dies de Setmana Santa serviran perquè els equips agafin forces i preparin una recta final de temporada on alguns conjunts s'hi juguen molt.

En la categoria de Tercera Territorial, el SantCu 'B' és segon, dos punts per sota del Parc i dos punts per sobre de la Penya Blaugrana, que és tercera.

Aquests tres equips i el Pajaril es disputaran en les cinc jornades que queden les places que donen l'ascens directe i la promoció a la Segona Territorial.

La jornada passada, la Penya Blaugrana va derrotar per 3 a 1 el Montbau, i el SantCu 'B' per 1 a 4 el Mira-sol. Un Mira-sol, novè, que està a dos punts del Junior 'B' i La Farga. Tots tres equips estan a mitja taula.

En la Primera Territorial, el Junior manté una tranquil·la onzena plaça, després de l'empat a 0 contra l'Avià.

El diumenge de la setmana que ve torna la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.