L'Escola Perica, gairebé a punt


  • Comparteix:

L'Escola de Futbol de l'Espanyol a Sant Cugat és gairebé una realitat

L'Escola de Futbol de l'Espanyol a Sant Cugat és gairebé una realitat

La futura Escola de Futbol de l'Espanyol a Sant Cugat està a l'espera que l'Ajuntament li atorgui unes instal·lacions per poder entrenar-se. De caràcter formatiu, no competitiu, els seus responsables esperen poder posar en marxa l'escola d'aquí a dues o tres setmanes.

La de Sant Cugat serà la sisena escola de formació de l'Espanyol. Les altres Xarxes d'Escoles de Futbol estan a Lloret, Arenys de Mar, Sant Feliu de Llobregat i dues a Menorca.

El projecte va sorgir de la idea conjunta de la Penya Pericos de Sant Cugat i del R.C.D. Espanyol, que volia tenir una escola a la zona del Vallès. Es van posar d'acord i van sol·licitar a l'Ajuntament unes instal·lacions per poder fer els entrenaments.

El director de l'escola de futbol base de l'Espanyol, Oscar Riera, comenta com està la situació actualment.

Oscar Riera

Tant per la Penya Pericos com pel club, les coses estan definides i només falta que l'Ajuntament ens digui a on i quan podrem entrenar. Així podriem donar a conèixer el projecte a tots els santcugatencs.




Principalment hi ha dues opcions per acollir els entrenaments: la zona esportiva de Can Magí i La Guinardera. L'escola tindrà caràcter formatiu, no competitiu, i estarà adreçada a nens d'entre 5 a 12 anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Havent-hi la oferta de futbol que hi ha al poble !!!! Junior, Mira-sol, Penya, Sant Cugat, Escola Europa, Escola Àgora, clubs de futbol sala i d’altres. Quin sentit té facilitar espais municipals a un club, de primer nivell nacional però aliè a la ciutat, per a la seva explotació comercial per tot el Vallès. Que aporta aquesta iniciativa a Sant Cugat? Senyors de la premsa això és el que heu de preguntar als pericos i a l’Ajuntament. Can Magí Penya Blaugrana i Espanyol. Sembla un acudit. Guinardera. Rugby i Futbol, no sé no sé. Si us plau, Nicapnipeus. El meu fill no hi anirà. A diferència de la filosofia dels clubs locals, això té pinta de negoci sense cost de infraestructures. Del tot inacceptable i si no que ens ho expliquin bé.

No ho entenc. Enviat el 6/mai/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.