Els Pericos i el Mira-sol compartiran instal·lació

Els pericos utilitzaran la ZEM Mira-sol

Futbol

Publicat el 10/jun/09 per Mireia Puente

La futura escola de futbol de l'Espanyol de la Penya Pericos de Sant Cugat utilitzarŕ les instal·lacions de la ZEM de Mira-sol. Vuit mesos després que la Penya Pericos presentés la proposta a l'Ajuntament, l'entitat santcugatenca podrŕ acomplir el seu objectiu de crear una escola de futbol vinculada a la xarxa de futbol de l'Espanyol.

El procés ha estat llarg, perň ha valgut la pena. Aquest dimarts, Antoni Giménez, president de la Penya Pericos de Sant Cugat, ha rebut la resposta de l'Ajuntament confirmant-li que s'ubicarien a la ZEM Mira-sol.

Després d'estudiar totes les possibilitats, la regidoria d'Esports ha decidit que la millor opció era que el Mira-sol Baco i l'escola de futbol de l'Espanyol compartissin la instal·lació mirasolenca.

El president de la Penya Pericos Sant Cugat, Antoni Giménez se sent molt satisfet.

Antoni Giménez

Em sembla molt bé. És una instal·lació que disposarŕ de gespa d'última generació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les franges horŕries que disposarŕ la nova escola de futbol santcugatenca serŕ dilluns i dimecres, de tres quarts de sis de la tarda a un quart de vuit del vespre, horaris que en principi no impediran el desenvolupament dels entrenaments del Mira-sol Baco. Giménez estŕ molt content per la predisposició que ha tingut el CF Mira-sol Baco.

Antoni Giménez

Per part del Mira-sol no hi ha hagut cap impediment. Han donat moltes facilitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara només falta formar els equips. La Penya Pericos Sant Cugat espera comptar amb uns 50 nens d'entre 4 i 12 anys. L'escola estarŕ associada a la xarxa de futbol de l'Espanyol. Els interessats poden posar-se amb contacte amb la Penya trucant al 93.583.05.39 o visitant la seva pŕgina web.