La Penya acusa el SantCu de falta d'ètica amb els fitxatges del futbol base


  • Comparteix:

Félez es mostra molt crític

Félez es mostra molt crític

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, critica la falta d'ètica del Sant Cugat Esport i del Josep Maria i Gené, amb seu a Rubí, a l'hora de fitxar jugadors del futbol base. El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, es defensa d'aquestes acusacions i afirma que la seva entitat ha actuat correctament. Pel que fa als altres clubs, el Junior lamenta les formes poc ètiques i el Mira-sol Baco també es queixa d'aquest fet i proposa crear un codi moral per a les entitats.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha estat el club més crític en aquest sentit. Afirma que ja fa temps que pateix aquesta situació, i que s'ha arribat a l'extrem de tocar jugadors de l'equip benjamí. Una situació que el president del conjunt blaugrana, Josep Maria Félez, considera inadmissible i assenyala dues entitats.

Josep Maria Félez

El Sant Cugat Esport i el Josep Maria Gené actuen de manera lamentable.




Félez va més enllà i critica les formes que utilitzen Sant Cugat i Josep Maria Gené.

Josep Maria Félez

Les formes que utilitzen són d'autèntics marranos.





Per la seva banda, el Mira-sol Baco creu que els equips santcugatencs s'haurien de respectar entre ells. És per això que proposa crear un codi basat en el respecte entre els clubs santcugatencs, i que eviti aquestes pràctiques almenys entre els menors de dotze anys. Així ho defensa el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert.

Joan Salabert

Estem iniciant converses amb Junior i Sant Cugat Esport, per el·laborar un codi ètic per acabar amb aquesta situació.





La resposta del Sant Cugat Esport no s'ha fet esperar. Creu que és una pràctica normal en el món del futbol i que són els mateixos jugadors els que s'ofereixen al seu club. El seu president, Llorenç Santasusagna, es defensa de les acusacions de Félez i afirma que ells no han promès mai la reducció de quotes o la possibilitat d'anar a buscar els nens a casa per portar-los als entrenaments.

Llorenç Santasusagna

La nostra pràctica habitual no és tocar gent d'altre equip.




L'altre club de la ciutat, el Junior, lamenta les formes que utilitzen algunes entitats per fitxar jugadors. Escoltem Sergi Renieblas.

Sergi Renieblas

Cal respectar les formes. És molt important en el món de l'esport.








El regidor d'Esports, Xavier Amador, coneix aquesta problemàtica i en els propers dies donarà a conèixer la seva opinió respecte a aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.