Comença el Torneig de Futbol-7 Diari de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Torneig de Futbol-7 Diari de Sant Cugat durarà tot el mes

El Torneig de Futbol-7 Diari de Sant Cugat durarà tot el mes

El primer Torneig de Futbol 7 Diari de Sant Cugat comença el dimarts 14 de juliol a la ZEM de Can Magí. Un total de set equips disputaran un campionat durant tot el mes, organitzat per l'OMET.

En principi la idea era que el format del torneig fos com la d'un mundial. Quatre grups de cinc equips cadascun, jugarien entre ells els diferents partits eliminatoris de la primera fase. Els primers classificats passarien a següent ronda i així fins arribar a la final.

Però la participació no ha estat la que s'esperava. Dels 20 conjunts previstos, al final només s'han inscrit un total de set equips. L'organitzador de la competició, Xaloc Rion, explica els motius d'aquesta participació tan baixa.

Xaloc Rion

Ha estat una mica precipitat. Tot afecta, la crisi, la calor... La gent no només agafa les vacances a l'agost, i costa molt fer un grup de 10 o 14 persones.


Els set conjunts faran una lligueta. Els quatre primers passaran a següent ronda i s'enfrontaran entre ells per trobar un lloc a la final, que se celebrarà el dilluns 27 de juliol. Els partits es jugaran a partir de dos quarts de nou del vespre a la ZEM de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.