Salabert i Santasusagna, amoïnats perquè fins octubre no podran utilitzar les seves instal·lacions


  • Comparteix:

Les obres de millora acabaran a finals de setembre

Les obres de millora acabaran a finals de setembre

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, i el del Mira-sol Baco, Joan Salabert, es mostren preocupats de cara a l'inici de temporada. Degut a les obres d'implantació i de millora de la gespa de la ZEM de Mira-sol i la ZEM Jaume Tubau respectivament, els dos clubs hauran de ser reubicats a una altra instal·lació esportiva fins a principis d'octubre si tot va bé.

La regidoria d'Esports ja ha comunicat que les obres de millora de la ZEM de Mira-sol i de la ZEM Jaume Tubau no estaran llestes fins a finals de setembre.

Tenint en compte que les temporades de futbol s'inicien cap a finals d'agost, principis de setembre, els prop de 500 nens dels SantCu i els gairebé 300 nens del Mira-sol Baco hauran de ser reubicats durant un mes, com a mínim, a una altra instal·lació.

El president del Mirasol-Baco, Joan Salabert, es mostra amoïnat per aquesta situació, on destaca que els pares hauran d'anar d'una banda a una altra.

Joan Salabert

Ja veurem com ho arreglem amb tots movent-nos d'una banda a una altra.



De la seva banda, el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, assegura que no pot fer res més que lamentar-se, perquè serà un gran problema de mobilitat.

Llorenç Santasusagna

Estic molt amoïnat amb aquestes dates que ens ha donat la regidoria. Serà un problema de mobilitat, no puc fer res més que lamentar-me.




Entre aquesta setmana i la que ve, el regidor d'Esports, Xavier Amador, es posarà en contacte amb els dos presidents per comunicar-los en quina instal·lació se'ls reubicarà mentre durin les obres de millora de les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.