Torna el campus de la Penya Blaugrana a Can Magí.


  • Comparteix:

Els participants aprenen tècniques de futbol

Els participants aprenen tècniques de futbol

38 nens d'entre cinc i 14 anys participen en el campus de futbol organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stoitchkov. Les activitats tenen lloc al camp municipal de futbol de Can Magí durant aquest mesl i està dividit en quatre torns.

La segona edició del campus de futbol que es fa a la nostra ciutat sota l'organització de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stoitchkov treballa les diferents tècniques bàsiques del futbol. La passada curta amb l'interior i l'exterior del peu, la rematada de cap, la passada llarga, el 'dribling' i el tir a porta han estat les lliçons que es donen als participants.

Els jugadors s'han dividit en quatre grups amb les seleccions de Gaià, el Brasil, Espanya i la de Grècia que han disputat una lligueta quedant la selecció espanyola com a campiona.

El director esportiu, Antonio Sánchez fa una valoració de les dues primeres setmanes.

Antonio Sánchez

Els nostres objectius són que segueixin jugant a futbol, que segueixin millorant i que convisquin amb nens d'altres edats. Aquests valors creiem que són importants per seguir formant-se.




El campus de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stoitchkov continua durant aquest mes i finalitzarà el 24 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.