Ja superen la desena


Temes relacionats

Els Pericos i el Mira-sol compartiran instal·lació (10/jun/09)


  • Comparteix:

Logo de la Penya Pericos de Sant Cugat

Logo de la Penya Pericos de Sant Cugat

L'escola de futbol de l'Espanyol de la Penya Pericos de Sant Cugat ja té gairebé els prop de 20 inscrits que l'entitat s'havia marcat per començar l'activitat a l'octubre. A banda d'omplir el número de places, l'escola perica es mostra neguitosos per saber si la gespa artificial del camp de Mira-sol estarà instal·lada abans de finals d'estiu.

De moment superen la desena de nens inscrits i tenen tot el material i les equipacions a punt. Tot i que es creu que al setembre hi haurà el número suficient de jugadors, el president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Antoni Giménez, assegura que, si l'Ajuntament els hagués ubicat abans a les instal·lacions de la ZEM de Mira-sol, haurien pogut treballar més tranquils.

Antoni Giménez

De Setmana Santa a l'estiu hauríem pogut treballar amb més tranquil·litat si ens haguessin ubicat abans a la ZEM de Mira-sol.


En principi l'escola tindrà dos entrenadors però tot depèn del número final de nens, entre els 4 i els 12 anys, que s'acabin apuntant. La intenció és treballar dos dies per setmana de tres quarts de sis de la tarda a un quart de vuit del vespre. L'entitat també espera que les obres d'instal·lació de la gespa artificial de Mira-sol comencin aquest mes perquè tot estigui llest de cara a l'inici de les activitats a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.