La Segona Divisió B amb santcugatencs


  • Comparteix:

L'Sporting Mahonès estrena categoria al camp de l'Espanyol 'B'

L'Sporting Mahonès estrena categoria al camp de l'Espanyol 'B'

El calendari de la Segona B de futbol , amb la participació de diferents futbolistes i tècnics santcugatencs, s'inicia el 30 d'agost. L'Sporting Mahonés dirigit per Joan Esteva i amb Chema Buenache a les seves files començarà la lliga al camp de l'Espanyol B. El Barcelona Atlètic de Benja Martínez ho farà contra el Badalona i l'Alcoià de Fernando Maestro s'enfrontarà amb l'Alacant.

Els jugadors santcugatencs que hi participen són Chema Buenache de l'Sporting Mahonés, Benja Martínez del Barcelona Atlètic i Fernando Maestro de l'Alcoià. Per la seva part, l'entrenador de l'Sporting Mahonés és el santcugatenc Joan Esteva. Esteva, que estrena categoria amb el seu equip, admet que l'objectiu és la permanència, però no descarta lluitar per altres reptes.

Joan Esteva

Volem assolir la permanència com abans millor. Anirem pas a pas i volem quedar el més amunt possibe.





D'altra banda, l'enfrontament entre el filial barcelonista i l'Alcoià es disputarà a les jornades 9 i 28 mentre que el Barcelona Atlètic ho farà contra l'Sporting Mahonés a les jornades 10 i 29. L'Alcoià i l'Sporting Mahonés s'enfrontaran a les jornades 17 i 36.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.