La Penya Bilbao Sant Cugat estrena equip de futbol


  • Comparteix:

La Penya Bilbo Ondokoak Sant Cugat ha creat un nou equip.

La Penya Bilbo Ondokoak Sant Cugat ha creat un nou equip.

La Penya Bilbo Ondokoak de Sant Cugat ha creat un equip de futbol que competirà a partir d'enguany a la Tercera Territorial. El president de la penya, Sergi Sánchez, es mostra il·lusionat amb el projecte de crear un nou equip que, de moment, consta de 14 santcugatencs.

La Penya Bilbo Ondokoak de Sant Cugat fundada el 20 de juliol de 2004, està pendent que l'Ajuntament els proporcioni aquesta setmana unes insta·lacions per portar a terme els entrenaments i els partits a partir de setembre. La penya biscaïna lluirà els colors blanc-i-vermells com l'Athlètic de Bilbao i entrenarà dos cops per setmana. El president de la penya, Sergi Sánchez, comenta la creació del nou equip de futbol santcugatenc.

Sergi Sánchez

Estem engrescats i volem portar el nom de la penya pels camps del vallès.









La Penya Bilbo Ondokoak de Sant Cugat vol ampliar la plantilla fins als 20 jugadors. Desde la directiva no es descarta crear una escola en el futur si l'experiència funciona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.