Sobregrau fitxa pel Barça Atlètic


  • Comparteix:

Jaume Sobregrau deixa l'Osca pel Barça Atlètic

Jaume Sobregrau deixa l'Osca pel Barça Atlètic

El santcugatenc Jaume Sobregrau torna al FC Barcelona després de quatre temporades fora del club blaugrana. Sobregrau, que ha estat jugant a la Segona Divisió A amb l'Osca, està molt satisfet de posar-se a les ordres de Luis Enrique, entrenador del Barça Atlètic, i trobar-se amb el també santcugatenc Benja.

El lateral dret santcugatenc va entrar a formar part de la cantera del Barça quan era un benjamí del Sant Cugat Esport. Sis anys després, ja com a juvenil, va sortir de la disciplina blaugrana per començar un periple per diferents filials com el Cadis, l'Albacete i el Nàstic, a més de debutar a la Segona A la temporada passada disputant 12 partits amb l'Osca.

Sobregrau, que coincidirà amb un altre santcugatenc en el conjunt blaugrana, el davanter Benja, es mostra molt content de poder continuar la seva carrera en el Barça.


Jaume Sobregrau

Estic molt content de tornar al club on vaig començar com a futbolista. És continuar amb la meva evolució, és un equip molt important, un referent mundial i segur que puc aprendre moltes coses.




El santcugatenc ha passat per totes les categories del Barça i ara es posarà a les ordres de Luis Enrique, fet que valora especialment.



Jaume Sobregrau

Tothom coneixem a Luis Enrique i tot el que ha fet en el futbol. Segur que el seu caràcter ens ajudarà a pujar a la Segona Divisió A.










Sobregrau és el tercer fitxatge del filial blaugrana d'aquesta temporada després de les incorporacions dels també defenses Armando i Iván Benítez. El Barça Atlètic ha començat la pretemporada aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.