Satisfacció per part del SCE i del Mira-sol Baco


  • Comparteix:

UTE comença avui les obres de millora a les ZEMS Jaume Tuabu i Mira-sol

UTE comença avui les obres de millora a les ZEMS Jaume Tuabu i Mira-sol

Els presidents del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, i del CF Mira-sol Baco, Joan Salabert, es mostren molt satisfets amb l'inici de les obres de millora de la ZEM Jaume Tubau i la ZEM de Mira-sol. L'empresa encarregada de renovar les instal·lacions serà la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Tona-El Cedre.

Estava previst que les obres s'iniciessin durant el mes de juny, un cop acabada la temporada de futbol. Però no ha estat fins aquest dilluns, quan la regidoria d'Esports ha fet públic el nom de l'empresa que s'encarregarà d'implantar la gespa artificial a la ZEM de Mira-sol i que renovarà la gespa artificial de la ZEM Jaume Tubau.

La Unió Temporal d'Empreses (UTE) Tona-El Cedre començarà aquest dimarts a treballar amb les dues instal·lacions. Tant la regidoria d'Esports com UTE tenen previst que les obres finalitzin a finals de setembre. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, es mostra molt satisfet i esperançat amb l'inici de les obres.


Llorenç Santasusagna

La impressió que ens han donat és molt bona. La gran alegria és que avui ja entren les màquines, estem molt il·lusionats.




De la seva banda el president del CF Mira-sol Baco, Joan Salabert, assegura que l'espera ha estat llarga però que ha valgut la pena.


Joan Salabert

Després de molts dubtes, la contraprestació ha estat satisfactòria, perquè l'empresa és molt bona i tots els elements que s'incorporaran seran d'última generació.



Aquest dimarts l'empresa entrarà la maquinària a les dues instal·lacions per començar el més aviat possible els projectes de millora de les dues instal·lacions.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.