La Penya Pericos es movilitza cap a Cornellà-Prat


  • Comparteix:

La Penya Pericos no es perdrà la inauguració de Cornellà-Prat

La Penya Pericos no es perdrà la inauguració de Cornellà-Prat

Uns 150 membres de la Penya Pericos de Sant Cugat assistiran avui a la inauguració del nou estadi del R.C.D. Espanyol. Tres autocars sortiran a les sis de la tarda (18:00) de davant del C.A.P. en direcció a Cornellà-Prat.

Els socis de les penyes tenen entrada gratuïta per la inauguració de l'estadi. És per això que uns 150 membres de la Penya Pericos han sol·licitat una plaça en un dels tres autocars que aniran a Cornellà-Prat.

A més dels socis que viatjaran amb els autocars de la Penya, també hi ha Pericos de Sant Cugat que aniran pel seu compte a la festa que començarà hores abans als voltants de l'estadi, tal i com comenta el president de la Penya Pericos de Sant Cugat, Toni Jiménez.


Toni Jimènez

També ens consta que hi ha gent jove de la Penya que anirà pel seu compte al C.N. Montjuïc a una concentració previa que es farà.



A dos quarts de vuit del vespre (19:30h) quan començaran els actes a dins de l'estadi. Primer un vídeo editat per TV3, després a les vuit del vespre (20:00h) l'espectacle organitzat per La Fura dels Baus i els Castellers de l'Espanyol.

Ja a les nou de la nit (21:00h), el partit entre l'Espanyol i el Liverpool. En acabar el matx, es projectarà un vídeo homenatge i un castell de focs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.