L'AXA podria acabar renunciant a la Nacional A


  • Comparteix:

L'AXA contra el Sabadell

L'AXA contra el Sabadell

L'AXA Sant Cugat ha quedat enquadrat al grup 5 de la Nacional A amb els equips d'Aragó contradient els criteris de proximitat que els haurien d'haver agrupat amb els conjunts balears i valencians. Davant la sopresa, el club ha demanat explicacions a la Federació i no descarta interposar un recurs o haver de renunciar a la categoria.

Pujar de categoria hauria de representar una alegria però en el cas de l'AXA pot acabar implicant emprendre accions legals contra la mateixa Federació Espanyola de Futbol. El club ha sol·licitat una explicació sobre els criteris de composició dels grups de Nacional A, uns criteris que en principi s'haurien de basar en la proximitat geogràfica i que, per tant, haurien d'haver enquadrat l'AXA amb els clubs valencians i balears, tal com ha succeït amb els altres tres conjunts catalans que van assolir l'ascens per darrere del club santcugatenc. Davant la situació, l'AXA ha demanat l'assessorament de la Federació Catalana de Futbol pel que consideren una situació injusta i decebedora. Ho explica el dirigent de l'entitat, Jesús Manchado.

Jesús Manchado

És molt decebedor. No ens han donat cap explicació.







Els fets encara són més desconertants si es té present que l'Hospitalet i el Barça han aconseguit el canvi del grup 5 al de les Balears sense permuta, és a dir, sense un acord entre clubs dels dos grups pel canvi. La Federació ja ha avisat que no acceptaria cap recurs i, tot i que l'AXA esgotarà totes les possibilitats, directiva i jugadors podrien acabar decidint renunciar a la categoria. No en va, els costos de jugar al grup 5 superarien les previsions del club santcugatenc: sis o set desplaçaments a Saragossa, dos a Terol, i un a Lleida i a Tarragona, a més d'altres viatges més propers. Si finalment continuessin a la categoria, els santcugatencs començarien la lliga el 19 de setembre amb un primer desplaçament de sis hores per enfrontar-se al Polideportivo Andorra de Terol. El club ja avisa, però, que econòmicament no saben si podrien arribar a la segona volta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.