Primers tests


  • Comparteix:

La plantilla de l'Sporting Mahonés

La plantilla de l'Sporting Mahonés

L'Sporting Mahonés, dirigit pel santcugatenc Joan Esteva i amb Chema Buenache a les seves files, ha començat els partits de pretemporada amb una victòria per 1 a 7 davant el Penya Ciutadella. Avui continuen la posada en marxa davant el Mercadal de Tercera Divisió.

Moltes proves en el primer assaig de la pretemporada contra la Penya Ciutadella de Divisió d'Honor Juvenil. Tot i que a aquestes alçades els resultats dels partits no es poden tenir en compte, l'equip transmet bones sensacions. El cansanci dels entrenaments acumulats i la falta de rodatge no han evitat un marcador ampli on l'entrenador, Joan Esteva, ha fet jugar a tota la plantilla amb dos onzes diferents a cada mitja part.

El nou Sporting Mahonés de Segona Divisió 'B' va començar els entrenaments el passat 27 de juliol i continuarà el treball de pretemporada avui a les 20.00h davant el CE Mercadal. Una nova oportunitat per posar a prova el sistema de joc i els jugadors abans de l'inici de lliga contra l'Espanyol 'B' el 30 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.