Nou test contra un Segona B


  • Comparteix:

Simón disputarà el seu primer 'Vila de Gràcia'

Simón disputarà el seu primer 'Vila de Gràcia'

El santcugatenc Javier Simón i els seus companys de l'Europa, s'enfronten dissabte contra el Sabadell en un partit enmarcat dins la 15a edició del torneig 'Vila de Gràcia' per celebrar les festes del barri barceloní. Diumenge, els graciencs s'enfrontaran contra el Masnou a domicili.

La 15a edició del 'Vila de Gràcia' compta amb un enfrontament entre dos històrics del futbol català, dos equips que han militat a la Primera Divisió del futbol espanyol, l'Europa i el C.E. Sabadell. L'Europa suma 6 títols en les 14 anteriors edicions. Precisament el darrer 'Vila de Gràcia' el va aconseguir contra el Sabadell en el 2005. Enguany, a més de l'expectació per la visita del Sabadell, els assistents al Nou Sardenya podran veure el nou trofeu que s'ha creat per aquest torneig i que és una reproducció dels símbols del barri, el campanar de Gràcia.

En la vessant esportiva, el Sabadell, de la Segona B, serà una bona pedra de toc per Javier Simón i els seus companys, que en els 3 partits que porten de pretemporada encara no han perdut cap partit, tot i enfrontar-se a equips com la Gramanet, també de Segona B.

Dissabte, a partir de les set de la tarda (19:00h), al Nou Sardenya, Europa- C.E. Sabadell. I diumenge, nou examen per l'Europa que juga a partir de dos quarts de vuit del vespre (19:30h) al camp del Masnou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.