El Barça Atlètic conta els partits per victòries


  • Comparteix:

El santcugatenc Benja en un entrenament

El santcugatenc Benja en un entrenament

El Barcelona Atlètic dels santcugatencs Jaume Sobregrau i Benja ha guanyat per 2 a 1 al Reus Deportiu al Miniestadi. L'equip blaugrana suma la segona victòria de la pretemporada després de vèncer dilluns passat el Tona en el que va suposar el debut de Sobregrau amb el filial barcelonista.

El Barcelona Atlètic ha començat la primera part amb domini del joc mentre que el Reus Deportiu ha esperat a buscar algun contraatac. Al minut 10 una paret entre el santcugatenc Benja i Nolito, ha acabat amb gol del segon. Tres minuts més tard el filial blaugrana ha augmentat la diferència posant el 2 a 0 al marcador del mini. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i els onze jugadors que formaven l'equip han estat canviats per uns altres onze. En aquesta segona part ha sortit al lateral dret Jaume Sobregrau que en un moment de domini reusenc no ha pogut evitar el 2 a 1 al minut 85.

Al final, nova victòria pel Barcelona Atlètic que el proper dissabte s'enfrontarà al Girona del santcugatenc Migue.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.