Cal seguir corregint errors


  • Comparteix:

El SCE visita el Marianao

El SCE visita el Marianao

El Sant Cugat Esport s'enfronta aquest dissabte al Marianao de la Primera Catalana. Els vermell-i-negres vénen de perdre per 5 gols a 2 davant el Martorell, en un partit amb molts errors defensius. El tècnic santcugatenc, José Luis Duque, prefereix que el seu conjunt tingui tots aquests errors ara, de manera que es puguin corregir abans de començar la competició oficial.

Tot i tenir el domini de la pilota, els vermell-i-negres han tingut massa errors defensius que els han condemnat a la golejada. Els de José Luis Duque han acabat perdent per 5 gols a 2 davant el Martorell de la Preferent Territorial. Tot i això, el cos tècnic prefereix que tots aquests errors sorgexin ara, durant la pretemporada, i així els puguin corregir abans de començar la lliga.

La propera cita del SantCu és avui davant el Marianao, conjunt de la Primera Catalana. El tècnic, José Luis Duque, creu que serà un partit molt complicat.


José Luis Duque

Serà un partit difícil. Porten dues o tres setmanes entrenant, el ritme s'ha de notar. Nosaltres, però, seguim fent de cara a l'inici de temporada.




Marianao- Sant Cugat Esport, aquest dissabte a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.