El Barça visita Sant Cugat


  • Comparteix:

L'infantil del SantCu vol fer un bon paper davant el Barça

L'infantil del SantCu vol fer un bon paper davant el Barça

Els equips infantil i aleví del Sant Cugat Esport jugaran davant el Barça diumenge a Can Magí en partits de pretemporada. L'infantil 'A' prepara el seu debut a Preferent davant un rival d'entitat i l'aleví 'A', de Primera Divisió, també espera il·lusionat la visita del conjunt blaugrana.

Alt nivell de futbol el que es podrà veure aquest diumenge al matí al camp de futbol de Can Magí on l'infantil i l'aleví del Barça s'enfrontaran al Sant Cugat Esport. Dos conjunts, els blaugranes, que presentaran els seus equips de gala i amb jugadors que tenen una gran projecció. L'infantil 'A' del SantCu, que debutarà a la Preferent el 26 de setembre a Cardedeu, coneixerà quin és el seu estat de forma davant el Barça aquest diumenge a tres quarts d'onze del matí (10:45). Per contra l'aleví 'A', que militarà a Primera Divisió i és un dels favorits a l'ascens, també confia en les seves possibilitats per fer un bon paper davant el conjunt blaugrana a una quart de deu del matí (9:15).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.