Necessiten més ritme


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat cau davant l'Hospitalet per 1-3 en un partit amistós de preparació de cara a la nova temporada. L'entrenador, Jaime Martínez, satisfet amb el nivell mostrat pels seus homes davant d'un equip del potencial de l'Hospitalet.

Tot i que l'AXA va avançar-se en el marcador a la primera part, no va poder evitar la derrota davant d'un Hospitalet que arribava al xoc amb més rodatge que els santcugatencs. L'Hospitalet va capgirar el gol inicial dels locals marcant tres gols en una segona meitat en la que l'AXA es va mostrar poc encertat de cara a porteria.

Deixant de banda la derrota, l'entrenador de l'AXA, Jaime Martínez, valora positivament aquest test de pretemporada que servirà per agafar ritme i corregir errors.


Jaime Martínez

Tenim que treballar això de no deixar jugar, intentar dificultar molt el seu joc amb molta pressió, amb molta intesitat.




L'AXA començarà la temporada davant el Palau Solità i Plegamans el cap de setmana del 19 al 20 de setembre. Abans, els santcugatens jugaran un altre partit amistós contra el Centelles, un altre rival d'alt nivell per acabar de posar-se a to de cara al primer partit de lliga.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.