Bon paper del SantCu davant el Barça


  • Comparteix:

L'infantil 'A' del SantCu empata a 3 amb el Barça

L'infantil 'A' del SantCu empata a 3 amb el Barça

L'infantil A del SantCu empata a 3 gols davant el Barça en un bon partit dels santcugatencs. L'aleví A cau derrotat davant el conjunt blaugrana per 0 gols a 4. Els dos equips santcugatencs demostren un alt nivell de joc davant rivals de molta entitat.

Doble enfrontament Sant Cugat Esport-Barça a les categories infantil i aleví aquest diumenge a Can Magí. L'infantil A ha aconseguit empatar a 3 en un matx on han dominat des de l'inici per 2 gols a 0, però després els barcelonins han igualat a dos. A falta de pocs minuts pel final de la primera meitat, els santcugatencs aconseguien el 3 a 2. A la represa els visitants aconseguien l'empat a 3 final. Els vermell-i-negres han ofert una molt bona imatge i han deixat constància que l'objectiu de la permanència a Preferent s'aconseguirà.

L'aleví A també ha fet un bon paper. Tot i perdre per 4 gols a 0, els vermell-i-negres han jugat un bon paper i es confirmen com un dels aspirants per pujar a Preferent.



  • Comparteix:

COMENTARIS

ALBERTO DIMISION!!!

sempresantcu. Enviat el 7/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.