Festival de gols


  • Comparteix:

Aquest ha estat el darrer test de pretemporada pel SantCu

Aquest ha estat el darrer test de pretemporada pel SantCu

El Sant Cugat Esport empata a quatre gols contra el Llançà en el darrer partit de la pretemporada. Els santcugatencs mostren molta efectivitat en atac, tot i que els errors defensius no permeten que guanyin el partit.

El tècnic santcugatenc, José Luis Duque ha preparat una jornada de convivència de tota la plantilla una setmana abans de l'inici de la lliga, amb l'objectiu que cos tècnic i jugadors es coneguin una mica més. Aprofitant el desplaçament a la Costa Brava, el SantCu s'ha enfrontat al Llançà en un partit que ha finalitzat amb empat a quatre.

Els santcugatencs han arribat a anar 0 a 2, gràcies als gols de 'Uri' i Gabriel. Però dos errors del porter santcugatenc, Àlex, han permès al conjunt gironí empatar el matx i fins i tot avançar-se. Els santcugatencs, amb un home menys per expulsió de Marc Font, han anat a remolc en el marcador i han hagut de remuntar en dues ocasions amb gols de 'Sera' i Raimon, deixant el resultat final en 4-4

Al marge del resultat, José Luis Duque valora la sortida com a positiva, ja que ha permès que l'equip es coneguès una mica més.

José Luis Duque

El partit era el que menys ens interessava. Voliem passar una jornada de convivència per coneixe'ns una mica més.


Diumenge a les sis de la tarda (18:00h), el SantCu debuta com a local contra Les Franqueses en un matx que es disputarà a Can Magí, ja que la ZEM Jaume Tubau continua en obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.