Els primers tres punts

El Sant Cugat Esport comença la lliga amb bon peu en imposar-se per 3 a 1 a Les Franqueses. Els homes de José Luis Duque deixen enllestit el partit després d'una primera part molt efectiva on marquen els tres gols del triomf.

El Sant Cugat suma els tres primers punts de la temporada davant Les Franqueses en un partit molt efectiu. El públic assistent al camp de Can Magí ha pogut gaudir d'un Sant Cugat volcat a l'atac i molt segur en les línies defensives.

A la primera part, el Sant Cugat ha mostrat la seva cara més ofensiva i ha aprofitat les múltiples ocasions de gol que ha tingut per deixar el matx decidit. L'encarregat de marcar el primer gol ha estat Edu, que no ha donat temps per recuperar-se als rivals i minuts després d'inaugurar el marcador ha anotat el segon. Les Franqueses han tornat a entrar al partit després de transformar un penal, però Raimon ha incrementat la diferència de gols de nou amb un xut des de la frontal de l'àrea. Després de la mitja part, el marcador ja no s'ha mogut gràcies a la solidesa defensiva mostrada pels jugadors santcugatencs.

L'entrenador del Sant Cugat, José Luis Duque, ha expressat la seva satisfacció amb el joc dels seus homes i confia en què el joc desplegat aquesta jornada pel seu equip es mantindrà durant la temporada.

José Luis Duque

Crec que hi ha hagut dues parts. A la primera part hem jugat molt bé, hem aconseguit tres gols i hem tingut moltes ocasions. A la segona part, físicament ens ha costat una mica més, però crec que l'equip ha estat molt seriós defensivament i ha fet un molt bon partit.

El Sant Cugat comença de la millor manera possible el campionat de Primera Territorial. El proper dissabte tractaran d'allargar aquesta bona arrancada amb un resultat favorable al camp del Barberà del Vallès.