A casa cal guanyar!


  • Comparteix:

El Junior rep l'Avià

El Junior rep l'Avià

El Junior FC rep aquest dissabte l'Avià en la segona jornada de la Primera Territorial. Els de Javi Pérez s'enfronten a un dels candidats a l'ascens amb moltes ganes d'aconseguir els tres primers punts com a locals.

Els blau-i-negres són conscients que reben un conjunt complicat, però arriben a la cita en bona forma. La temporada passada els dos enfrontaments entre els dos conjunts van acabar amb golejada a domicili de l'Avià, per 0 gols a 4 en un matx condicionat per les decisions arbitrals, i amb empat a zero a casa l'Avià.

El tècnic santcugatenc, Javi Pérez, espera fer un bon partit i aconseguir la primera victòria com a locals.

Javi Pérez

L'afrontem igual que el primer partit. Nosaltres intentarem seguir millorant com a equip. És un rival complicat, però tenim moltes ganes de fer un bon resultat.



Els blau-i-negres només tenen la baixa de Jordi Plaza, que està sancionat. Aquest dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda (16:30) Junior FC- Avià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.