Retard en el final d'obra de la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

L'estrena es fa esperar

L'estrena es fa esperar

Els equips del Sant Cugat Esport hauran d'esperar una setmana més per poder utilitzar la ZEM Jaume Tubau segons el president del club, Llorenç Santasusagna. L'Ajuntament i l'empresa adjudicatària estan pendents del tancament d'obra segons Santasusagna.

Aquest diumenge estava previst que l'infantil A del Sant Cugat Esport fos el primer equip en disputar un partit oficial amb la nova gespa de la ZEM Jaume Tubau, però finalment no es podrà disputar aquest matx en aquesta instal·lació. L'Ajuntament i l'empresa que ha realitzat l'obra no han pogut tancar uns petits detalls burocràtics. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, afirma que es fa difícil d'entendre que després d'una presentació no es puguin jugar partits oficials.

Llorenç Santasusagna

És fa difícil d'explicar a la gent que després de la presentació no es podran disputar partits oficials.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha confirmat a Cugat.cat que tots els equips del SantCu podran utilitzar la instal·lació a ple rendiment la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.