Mira-sol estrena la nova gespa artificial


  • Comparteix:

El Club de Futbol Union Mira-sol Baco ha presentat els 16 equips de l'entitat en un acte que ha servit per inaugurar la nova gespa artificial de la Zona Esportiva Municipal de Mira-sol. La Penya Pericos de Sant Cugat també ha presentat el nou equip aleví, el primer de l'entitat que formarà part de la Xarxa d'Escoles de Futbol de l'Espanyol.

Llum, color, música i sobretot molta expectació. Unes 700 persones s'han acostat fins al Camp de Futbol de Mira-sol en la presentació dels equips de l'entitat, que enguany conformen uns 200 nens i nenes aproximadament.

L'acte s'ha iniciat amb la inauguració de la gespa artificial per part de l'alcalde Lluís Recoder, i diferents membres del club. En acabat, l'equip aleví de la Penya Pericos de Sant Cugat, primer en la història de l'entitat, s'ha presentat en societat. Posteriorment, la Federació Catalana de Futbol ha fet una entrega d'una placa commemorativa al president del CFU Mira-sol Baco Joan Salabert.

Un per un, els 16 equips del club han anat desfilant davant un públic entregat, que ha fet costat als seus jugadors.

A l'hora dels parlaments, Joan Salabert ha estat el primer en prendre la paraula, assegurant que el dia d'ahir és un dels més importants de la història de Mira-sol.

Joan Salabert

És el primer dia de molts dies d'il·lusió i de gaudir d'aquesta instal·lació. Gairebé ens hem de pessigar per creure-ho






També l'alcalde Lluís Recoder, ha volgut recordar l'esforç de la ciutat per habilitar aquesta nova gespa, que ha tingut un cost de mig milió d'euros.

Lluís Recoder

És una instal·lació que ha costat mig milió d'euros, i hem hagut de demanar un crèdit per poder-la finançar






Per últim, el president de la Penya Pericos ha mostrat la seva satisfacció per haver dut a terme una fita que es perseguia des de feia temps, tenir un equip de futbol base.

Toni Jiménez

Estem entussiasmats. Hem somiat moltes vegades en un dia com el d'avui







La festa ha finalitzat amb la tradicional foto de família amb tots els equips del Club de Futbol Union Mira-sol Baco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.