Tercera derrota consecutiva


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 0 gols a 3 contra el Puigreig a la cinquena jornada de lliga. Amb aquesta derrota els vermell-i-negres encadenen tres jornades sense conèixer la victòria.

Els de José Luis Duque no aixequen cap i han tornat a perdre per tercera setmana consecutiva. El partit ha començat molt desordenat i cap dels dos conjunts ha tingut el control del matx. En una primera meitat força dura, l'àrbitre ha tret fins a cinc targetes grogues, una d'elles ha suposat la segona amonestació pel migcampista vermell-i-negre, Filip, que ha deixat l'equip amb 10 homes al minut 38.

A la represa, Duque ha realitzat dues substitucions per tal d'aguantar físicament el desgast de jugar amb un home menys. Per uns minuts el Sant Cugat ha dominat el matx i ha disposat de dues clares ocasions de gol mitjançant el davanter Raimon, però no han pogut avançar-se al marcador.

Quan les forces dels locals han minvat, els Puigreig ha passat a dur el pes del partit. Amb només set minuts els visitants han transformat tres gols que han deixat sense opcions el SantCu.

La propera setmana els vermell-i-negres visiten l'Olimpic La Garriga, un dels conjunts de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.