El Junior torna a guanyar

El Junior s'ha endut un un partit molt complicat

El Junior venç per 2 a 1 a Les Franqueses en un partit molt disputat i suma tres punts que el mantenen en les primeres posicions de la taula. El matx es decideix amb un primer temps d'alta intensitat en què s'anoten els tres gols del partit i l'àrbitre expulsa a dos jugadors, un de cada conjunt.

Els homes de Javi Pérez s'han retrobat amb la victòria després de dues jornades sense guanyar. El partit no ha començat gens bé pel Junior, que ha vist com en poc minuts Les Franqueses s'avançava en el marcador i a la següent jugada l'àrbitre deixava els santcugatencs amb un home menys.

Tot i jugar amb deu homes, el Junior ha empatat a la següent jugada amb un xut creuat dins l'àrea rival. Pocs minuts més tard, i amb el partit empatat, un jugador de Les Franqueses ha vist la vermella directe per insultar a l'àrbitre. A la mitja hora de joc, un gol de córner ha servit al Junior per marcar el gol que els posava per davant i que els donaria la victòria. Les Franqueses han intentat trobar la manera d'empatar a la segona part, però un Junior, tancat al darrera i molt sòlid defensivament, ho ha impedit.

L'entrenador del Junior, Javi Pérez, valora positivament l'esforç i l'actitud mostrada pels seus jugadors.

Javi Pérez

Ha estat determinant marcar ràpid desprès d'encaixar el gol per tornar a entrar en el partit. Aquest gol era molt important.

En la propera jornada, el Junior visita el camp del Barberà, un rival que fins a dia d'avui només ha sumat una victòria en el que portem de campionat.