Continua la ratxa negativa


  • Comparteix:

Continuen els mals resultats del SantCu

Continuen els mals resultats del SantCu

El Sant Cugat Esport ha caigut per 0 a 2 davant del San Lorenzo i suma cinc derrotes consecutives. Els vermell-i-negres s'han vist superats pel líder del grup i s'estanquen en les posicions baixes de la taula.

Després d'una primera meitat de joc espès i amb dificultats per combinar, s'ha arribat al descans sense gols i amb poca sensació de perill per part dels dos equips. Els vermell-i-negres han creat més ocasions de gol que el rival, però ha faltat profunditat i eficàcia de cara a porteria.

Els santcugatencs han sortit amb més intensitat en atac al segon temps, però abans del primer quart d'hora, el San Lorenzo s'ha avançat al marcador amb un gol de falta desde la frontal de l'àrea. A partir d'aquí, el SantCu ha buscat l'empat, però el bon posicionament defensiu dels egarencs ha posat molts problemes als locals per arribar a la porteria rival amb perill. Quan quedaven pocs minuts pel final, el San Lorenzo ha sentenciat el partit, agreujant una mica més la mala ratxa del SantCu.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, ha valorat positivament la feina del seus jugadors i creu que el San Lorenzo no mereixia endur-se els tres punts. Duque creu que el Sancu ha de canviar els seus objectius i centrar-se en salvar la categoria.

José Luis Duque

Està clar que l'objectiu que teniem al principi d'intentar estar a la part alta s'ha de canviar. Hem de tocar de peus a terra i intentar salvar la categoria.




En la propera jornada, el Sant Cugat visita el camp del Can Boada, amb la necessitat urgent de tornar a sumar punts i escalar posicions a la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.