La Penya Blaugrana fa 30 anys


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra els seus 30 anys d'història

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra els seus 30 anys d'història

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra el seu trentè aniversari. S'espera la presència del vicepresident del Futbol Club Barcelona, Joan Franquesa, en el dinar que l'entitat santcugatenca farà al restaurant La Masia el 15 de novembre.

La Penya Blaugrana Sant Cugat celebra un dinar al restaurant La Masia amb motiu del trentè aniversari de l'entitat. L'acte tindrà lloc el proper dia 15 de novembre. La Penya farà entrega d'insígnies i nomenarà socis d'honor. El president de la Penya, Josep Maria Félez, ha demanat al Futbol Club Barcelona la presència del vicepresident Joan Franquesa, que també és soci de la Penya Blaugrana. Al dinar també hi assistirà l'alcalde, Lluís Recoder.

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, explica com serà aquest trentè aniversari.

Josep Maria Félez

Ho afrontem amb la il·lusió del primer dia. Celebrem un dinar amb les autoritats de la nostra ciutat i dirigents del Futbol Club Barcelona.


Tots aquells socis o simpatitzants que vulguin anar a l'acte es poden inscriure mitjançant la pàgina web de l'entitat santcugatenca o trucant al telèfon 93 589 22 78. El 8 de novembre és la data límit per inscriure's al dinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.