Javier Simón, a la Copa de Regions de la UEFA


Temes relacionats

Javier Simón, amb la catalana amateur (27/oct/09)


  • Comparteix:

Javier Simón, amb la samarreta de l'Europa

Javier Simón, amb la samarreta de l'Europa

El santcugatenc Javier Simón representarà Catalunya a la Copa de Regions de la UEFA, que a principis de desembre inicia les primeres fases. El jugador de l'Europa ha entrat a la llista definitiva del seleccionador Miguel López i s'enfrontarà a Andalusia i Cantàbria en terres andaluses.

La selecció catalana amater tindrà representació local. Del 5 al 8 de desembre Javier Simón debutarà amb Catalunya absoluta amater en competició oficial. El santcugatenc ha passat l'última prova i ha estat escollit per ser un dels 20 catalans que estrenaran aquesta competició. Simón ha estat des d'un principi en les convocatòries de Miguel López, que ha refermat la confiança en el jugador de l'Europa seleccionant-lo per a la competició. El santcugatenc està molt satisfet de representar a Catalunya en aquest torneig.

Javier Simón

És un orgull formar part d'aquesta selecció i esperem arribar el més lluny possible.


Avui la selecció catalana farà un nou entrenament a les ordres de Miquel López a les instal·lacions de la Taxonera de la Vall d'Hebron. Javier Simón estarà present en aquesta cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.