Félez i Guixà atribueixen la dimissió de Franquesa a la mala gestió de la cúpula de Laporta


  • Comparteix:

Jaume Guixà s'ha mostrat crític amb la junta del FC Barcelona

Jaume Guixà s'ha mostrat crític amb la junta del FC Barcelona

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, consideren que la dimissió del santcugatenc Joan Franquesa com a vicepresident del FC Barcelona també es deu a les desavinences amb la junta directiva de Joan Laporta, a més dels motius personals que ha al·legat el santcugatenc. Félez defensa el paper de Franquesa al capdavant de l'àrea de Patrimoni i Guixà ho considera una mostra més de la inestabilitat del club.

El més crític amb l'actual junta directiva ha estat el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, que considera que el que ha fet el Futbol Club Barcelona amb Franquesa és bastant gros i greu.

Josep Maria Félez

La veritat és que esperava que ho fes després del nostre dinar, però no ha pogut aguantar la pressió.


Félez ha afegit que els interessos d'altres persones, com el directiu de l'àrea Econòmica Xavier Sala i Martín, podria ser la causa principal de les desavinences que ha viscut la junta directiva aquests últims mesos, provocant així la dimissió de Franquesa.

Josep Maria Félez

Hi ha interessos creats d'altres persones amb aquesta junta continuïsta, que més aviat han anat a fer-se mal.


Félez ha dit a Cugat.cat que ja coneixia la intenció de Joan Franquesa de dimitir, però que esperava que aquest ho fes després del dinar de diumenge, quan la Penya Blaugrana Sant Cugat celebrarà el seu 30è aniversari.



De la seva banda, el president de la Penya Mil·leni de Sant Cugat, Jaume Guixà, ha recordat les seves paraules del 24 de setembre, quan es va destapar el tema de l'espionatge. Guixà advertia al club que si no se solucionava tot com calia, acabaria esquitxant els vicepresidents. Guixà creu el que la dimissió de Franquesa és la constatació dels fets.

Jaume Guixà

Avui és la constatació d'aquests fets. Això és fruit de la mala gestió de la junta directiva.



El també precandidat Jaume Guixà ha afegit que aquest fet mostra, un cop més, que la cúpula de Laporta ha navegat d'un extrem a l'altre.

Jaume Guixà

Està dins del seu ordre intern que com veiem cada vegada ens sorprén que la junta directiva navegui d'un extrem a l'altre.





Guixà s'ha mostrat molt preocupat perquè aquest conflicte pugui arribar a afectar el primer equip de futbol i confia que el tècnic, Josep Guardiola, sàpiga mantenir l'equip aïllat de tots aquests problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.