Triomf important del Junior a Can Boada

El Junior continua a la part alta de la taula

El Junior guanya per 1 a 3 al camp del Can Boada i s'afiança a la part alta de la Primera Territorial. L'entrenador del Junior, Javi Pérez, destaca el garn treball defensiu de tot el conjunt i el bon joc col·lectiu.

El camp del Can Boada és un dels més difícils del grup quart de la Primera Territorial. Camp de terra de petites dimensions i un conjunt que utilitza el joc directe per sorprendre el rival. Els santcugatencs han treballat molt sobre el terreny de joc i al primer quart d'hora aconseguien el 0 a 1. Els locals han despertat i han reaccionat aconseguint l'empat a la recta final del primer temps, però el Junior tornava a marcar un gol psicològic en el darrer minut- Amb 1 a 2 s'arribava al descans.
A la represa el Junior ha sentenciat amb un gol de penal. El Can Boada ha intentat retallar distàncies, però els blau-i-negres han realitzat un gran treball com destaca el tècnic de l'equip, Javi Pérez.