Arriba l'hora de la veritat


  • Comparteix:

El SantCu no pot fallar si vol mantenir la categoria

El SantCu no pot fallar si vol mantenir la categoria

Apassionant tram final de temporada pel Sant Cugat Esport. Situats a la zona baixa del grup quatre de la Primera Territorial, els vermell-i-negres encaren els últims vuit partits de lliga amb l'objectiu de mantenir la categoria. Els santcugatencs sumen quatre partits sense conèixer la derrota, fet que els permet situar-se a la tretzena posició de la taula.

Els santcugatencs han sumat vuit dels últims dotze punts que han disputat i ara mateix estan travessant un dels millors moments de joc de la temporada. L'entrenador del conjunt santcugatenc, José Luis Duque, es mostra content amb l'actitud del seu equip malgrat els canvis que ha patit la plantilla al llarg de la temporada.

El calendari que espera als vermell-i-negres però, no és gens fàcil. En aquests últims vuit partits s'enfrontaran a tres del quatre primers classificats. El SantCu afronta ara dues jornades com a local, però amb rivals de molt nivell, com són el Parets i l'actual líder de la categoria, el Gironella. José Luis Duque afirma que aquest sis punts són vitals i anima tota l'afició a recolzar l'equip.

Un final de temporada d'infart per un SantCu que setmana a setmana veu possible aconseguir l'ansiada permanència a la Primera Territorial.

Reportatge SCE

Escolta aquest reportatge








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.