Més que tres punts

El SantCu aconsegueix tres punt molt valiosos

El Sant Cugat Esport guanya per 1 gol a 2 el Juventut 25 de setembre i suma tres punts vitals per a la permanència a la Primera Territorial. Amb aquesta victòria els santcugatencs encadenen quatre jornades sense conèixer la derrota.

El SantCu es jugava més que tres punts a la seva visita al 25 de setembre. El matx ha començat malament després que al minut 10, el vermell-i-negre Toni Pou ha vist la targeta vermella. Malgrat aquest incident els santcugatencs han aguantat el 0 a 0 inicial fins al descans.

A la represa, els de José Luis Duque han fet un pas enrere, cedint la pilota als locals i buscant el contraatac. En una falta lateral centrada per Burgos, Carlos ha inaugurat el marcador. A partir d'aquí els santcugatencs s'han tancat més. A 10 minuts per a l'acabament, Oscar ha transformat el 0 a 2 de penal. 'Uri' també ha estat expulsat en els últims minuts de partit i els locals ho han aprofitat per marcar l'1 a 2. El tècnic del conjunt vermell-i-negre, José Luis Duque, es mostra satisfet pel triomf.

José Luis Duque

Aquesta victòria ens treu del descens directe.

Els santcugatencs, que sumen vuit dels últims dotze punts disputats, reben la setmana vinent el Parets, setè classificat.