El Vila-real, campió del torneig de la Penya Blaugrana Sant Cugat


  • Comparteix:

El Vila-real guanya per 4 gols a 1el València i es proclama campió de la 3a edició del torneig aleví de futbol-7 organitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de futbol Hristo Stoitchkov. El València, el Vila-real, l'Espanyol o el Barça exhibeixen un gran nivell de joc. El president de l'entitat santcugatenca, Josep Maria Félez, destaca el nivell del torneig que s'ha convertit en un referent estatal.

Cada any per Setmana Santa són les dates escollides per a la majoria de clubs de futbol per organitzar torneijos de gran nivell. La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de futbol Hristo Stoitchkov és un bon exemple. Aquesta és la tercera edició que s'ha consolidat de manera definitiva segons el president de l'entitat, Josep Maria Félez.

Josep Maria Félez

El torneig s'ha consolidat gràcies a equips com el Barça, l'Espanyol, València o Vila-real.



Equips com l'Espanyol, el Barça, el Vila-real, l'Escola Municipal de Santander o el València són alguns dels equips convidats que aporten un gran nivell de joc. Pel director esportiu de la Penya Blaugrana, Antonio Sánchez, aquest torneig és un clar exemple de futbol formatiu per aquests joves jugadors.

Antonio Sánchez

Els jugadors alevins han de competir en futbol 7 i aquest torneig és un clar exemple.


El campió d'aquesta 3a edició és el Vila-real en superar clarament per 4 gols a 1 el València.






  • Comparteix:

COMENTARIS

Què han fet els equips de la Penya Hristo Stoitchkov ? Han jugat? Què costa fer aquest Torneig? Qui paga la estància de Villarreal, Valencia,...? Qui guanya què organitzant aquest Torneig?

Santcugatenc. Enviat el 3/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.