Classificats pel play-off


  • Comparteix:

Imatge de l'entrenador de l'Hospitalet, Jordi Vinals

Imatge de l'entrenador de l'Hospitalet, Jordi Vinals

L'entrenador resident a Sant Cugat, Jordi Vinyals, junt amb l'equip que dirigeix, l'Hospitalet, certifica matematicament la classificació pel play-off d'ascens a la Segona Divisió B. L'equip blanc-i-vermell és el líder del grup 5 de la Tercera Divisió a 18 punts del cinquè classificat.

Jordi Vinyals i l'Hospitalet es troben a un pas d'assolir l'objectiu que es van marcar a l'inici de temporada. El primer dels passos ja s'ha assolit. L'equip riberenc és el primer dels quatre equips del grup que disputaran el play-off per pujar a la Segona Divisió B. La resta encara estan per decidir. El planter de Vinyals està realitzant una temporada destacada ja que és el màxim golejador amb 62 gols i el menys golejat amb 11 del grup 5 de Tercera. El balanç de la temporada és prou satisfactori com ho demostren els 21 partits guanyats, 9 empatats i només dos perduts.


El següent objectiu de l'equip i de l'entrenador resident a Mira-sol és acabar en primera posició per haver de disputar una sola eliminatòria i poder obtenir l'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.