Gabri, ja és pitxitxi del l'Espanyol B


  • Comparteix:

Gabri està completant una excel·lent temporada amb el filial espanyolista. Foto:www.rcdespanyol.com

Gabri està completant una excel·lent temporada amb el filial espanyolista. Foto:www.rcdespanyol.com

El futbolista santcugatenc de l'Espanyol B, Gabriel Gómez 'Gabri', aconsegueix el seu cinquè gol de la temporada i es situa com a màxim golejador del filial blanc-i-blau. En només tres mesos en el club barceloní, el santcugatenc s'està convertint en un jugador imprescindible en l'esquema del seu entrenador, Óscar Perarnau.

Cinc gols en onze partits és el balanç de Gabri amb l'Espanyol B. Després de deixar la disciplina del Girona en el mercat d'hivern, el santcugatenc va decidir fitxar per l'equip de Segona B i recalar així a les files del conjunt blanc-i-blau. I de moment l'aposta no li està sortint malament ni a ell ni al club barceloní. És per això que Gabri es mostra satisfet del seu rendiment durant aquest tres mesos.

Gabriel Gómez 'Gabri'

Em van fitxar per això. Mentre pugui ajudar a l'equip a sumar és bo.








Cinc gols, que han servit per sumar vuit punts molt importants pel club blanc-i-blau que lluita per fugir de les posicions de descens a Tercera Divisió. Les seves víctimes, l'Ontinyent, el Terrassa en dues ocasions, el Badalona i el Benidorm en la darrera jornada. L'exjugador del Sant Cugat Esport, la Ferran Martorell, l'Alavés o el Girona, als seus 24 anys està passant per una bona ratxa de joc, anotant gols jugant tant en punta com a la banda dreta de l'atac del filial perico.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.