El Club Handbol Valldoreix, pendent del Madrid - Barça


  • Comparteix:

Imatge de la festa en motiu de la final de la Champions League de l'any passat

Imatge de la festa en motiu de la final de la Champions League de l'any passat

El Club Handbol Valldoreix organitza dissabte una trobada per seguir el partit entre el Madrid i el Barça a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. Els assistents podran seguir el gran clàssic a través d'una pantalla gegant de quatre per quatre metres.

Els tres equips sèniors de l'entitat, el masculí i femení d'handbol i el conjunt de voleibol són els organitzadors d'aquesta festa. L'objectiu és el d'apropar el màxim de gent possible a l'esplanada per seguir amb intensitat el partit, que es juga a les 10 del vespre. Però des de bona estona abans, concretament des de les sis de la tarda, els tres conjunts seran a Valldoreix per a qui es vulgui acostar a viure les hores prèvies a l'enfrontament amb música i ambient festiu.

Aquesta no és la primera projecció d'un partit d'aquestes característiques que organitza el Club Handbol Valldoreix i, per tant, el seu president, Ivan Martínez, confia en que serà tot un èxit.

Ivan Martínez

És la quarta vegada que organitzem una cosa així i sempre acaba sent una festa.



De fet, l'entitat verd-i-negra ja va organitzar una trobada per al partit d'anada disputat al Camp Nou. Aleshores, unes 400 persones van assistir a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.