Els santcugatencs opinen del Madrid-Barça


  • Comparteix:

Arriba el partit més important de la temporada entre el Reial Madrid i el F.C. Barcelona i Cugat.cat ha sortit al carrer per conèixer l'opinió dels santcugatencs sobre el clàssic més igualat dels últims anys. La majoria de santcugatencs consultats confia en el triomf del conjunt de Pep Guardiola.

Màxima igualtat en el que pot ser el partit del segle. Tots dos equips, igualats a punts a la classificació, es juguen aquest dissabte bona part del títol de lliga al Santiago Bernabeu. Tot i aquesta igualtat, l'aficionat santcugatenc està convençut que el Barça és millor equip que el Madrid i que s'endurà els tres punts de Chamartín.

Cugat.cat ha sortit al carrer per conèixer l'opinió del santcugatencs.

Opinió dels santcugatencs

Podria ser un empat o una victòria per la mínima. / El Barça ara per ara no té rival. / Espero que guanyi el Barça. / Complicat, amb molts nervis.




El Madrid-Barça dissabte a les deu de la nit en el Santiago Bernabeu. Recordem que el Barça podria tornar al Santiago Bernabeu si accedeix a la final de la Lliga de Campions el proper 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.