El Barça, favorit a les enquestes


  • Comparteix:

La majoria de santcugatencs enquestats per Cugat.cat veuen el Barça com a clar favorit en el derbi de demà dissabte contra l'Espanyol. Les darreres victòries de l'equip de Pep Guardiola fan que poca gent confiï en una victòria perica.

Tot i que els homes de Pochetino fa vuit jornades que no perden a casa, l'espectacular estat de forma del Barça fa que els santcugatencs apostin per una clara victòria del conjunt blaugrana.

Aquest serà el primer derbi a l'estadi Cornellà-El Prat, un fet que motiva el conjunt perico. La majoria de santcugatencs, però, veuen el Barça com a clar favorit, tot i que en els derbi entre pericos i culers sempre hi ha sorpreses.

Opinió santcugatencs

L'Espanyol ho té difícil però guanyarà. / El Barça guanyarà de pallisa. / El Barça guanyarà i la lliga també. / El Barça és superior. / L'Espanyol juga millor contra el Barça però guanyaran els culers.



Tot i que tenen el descens a vuit punts, els pericos intentaran sumar contra un Barça que tampoc es pot permetre una ensopegada ja que aspira a revalidar el títol de lliga. El matx entre pericos i culers, dissabte a partir de les vuit del vespre a l'estadi Cornellà-El Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.