Un dia molt especial per la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana de Sant Cugat ha celebrat els 31 anys amb una trobada de socis a la seu social del club, al carrer Sant Domènech. L'exjugador del Barça Hristo Stoitxkov ha contribuït a fer el dia més especial, ja que ha anat a visitar els nois que formen part de la seva escola i que integren els equips base de la penya.

Una vintena de socis i penyistes s'han apropat a la seu de la Penya Blaugrana de Sant Cugat per celebrar aquests 31 anys de l'entitat. Un aniversari però, que fins aquest any no tenia una data definida i que s'estableix, d'ara en endavant, el 17 d'abril de cada any. Ho explica el president de la penya, Josep Maria Félez.

Josep Maria Félez

Hem escollit el 17 d'abril com a data l'aniversari. Hem fet una mica de celebració i esperem que quedi ja com a data oficial.




Félez ha volgut compartir també els seus desitjos, com a president de la penya, per aquest nou any de vida que comencen.

Josep Maria Félez

Espero que la gent i el socis s'impliquin més. I també que el Barça sigui campió de lliga i d'Europa.



Una de les sorpreses més especials en aquest dia d'aniversari ha estat la visita de l'exjugador del FC Barcelona Hristo Stoitxkov, que no s'ha volgut perdre l'entrenament de l'escola de futbol que porta el seu nom i que integra els equips base de la penya. Hristo ha explicat la seva vinculació amb l'escola i la penya santcugatenca i també amb la nostra ciutat.

Hristo Stoitxkov

Quan estic a Barcelona sempre passo per Sant Cugat a veure l'escola. Quan vaig arribar al Barça jo vaig viure aquí, és una ciutat molt important per mi.



En referència a l'actualitat blaugrana, el búlgar s'ha mostrat segur del triomf del Barça a la lliga i creu que si el Barça guanya la Champions al Bernabéu, a molta gent li molestarà.

Hristo Stoitxkov

Jo crec que el Barça ja ha guanyat la lliga. No és pot escapar. Si guanyem la Copa d'Europa al Bernabéu, a molta gent li molestarà.





Jornada rodona doncs en l'aniversari de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, amb una festa a la seu de l'entitat i amb la visita d'un mite blaugrana com Hristo Stoitxkov.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.